1. Logg på Kontrollpanelet med brukernavn og passord.
  2. Trykk på en kundekonto i listen.
  3. Trykk på fanen 'Brukeradgang'.
  4. Trykk på søppelbøtte-ikonet foran en bruker for å fjerne brukeradgangen, eller søppelbøtte-ikonet foran en rettighet for å fjerne rettigheten. Du kan beholde en brukeradgang uten rettigheter dersom du ønsker det.

Du behøver ikke lagre underveis, og endringene er umiddelbare.